Signerade böcker

Beställ signerade böcker direkt från författaren.

Odjur tar många olika former

Glashjärtat​

Plasthandskarna når ända upp till armbågarna så hon blir inte ens blöt när flickan sprattlar med benen.

Den lilla familjen är nyinflyttad i villaområdet. Det är Susanna och tolvåriga Gustav. Och så dottern förstås, som Susanna älskar men drömmer om att dränka. Det hade varit enklare så. Nu hålls hon istället gömd i källaren. Snart kommer Susanna att göra det oförlåtliga. Igen.

Novell, 60 kr (släpps 23:e maj 2024)

Folktro i ett framtida Norrland

Falsksken​

Det är mörkt. Det är kallt. Och det onda ruvar precis utanför gränsen.

Staden Järsele ligger uppe i fjällen och är människornas nordligaste utpost. Här har överlevarna byggt en ny tillvaro efter att kriget slagit det moderna samhället i spillror. Landet utanför stadsgränsen tillhör varelserna från de gamla sagorna, de som hungrar och förleder. Det är förbjudet att kontakta dem, men alla lyder inte reglerna. Kerstin har sett något som tvingar henne och hennes barnbarn att lämna stadens trygghet och ge sig ut i mörkret.

Falsksken blandar det välkända med det mystiska i en unik framtidsskildring rotad i nordisk folktro. En berättelse om makt och hunger, där människorna är minst lika skrämmande som varelserna i skogen.

Inbunden, 200 kr

Köp signerade böcker

Beställ direkt från författaren genom formuläret nedanför. Du kommer att få en bekräftelse med information om fraktkostnad och instruktioner för swishbetalning. Oftast kommer bekräftelsen inom 24 timmar. Falsksken kostar 200 kr styck. Frakt tillkommer.
Böckerna levereras signerade av författaren. Om du vill att någon av böckerna inte ska signeras, eller om du vill att författaren inkluderar en hälsning till [NAMN] så ange det ovanför.
Scroll to Top